Nyitak Friendly, PDF & Email

Butuh waktu anjeunna kirang ti opat taun pikeun ngalih tina status novice QHSE ka anu QSSE Manager pikeun salah sahiji kantor audit anu paling terkenal di daérah éta! Stéphanie, tilas peserta didik IFOCOP, satuju pikeun nyebatkeun pangalamanana ka kami ogé sababaraha nasihat anu saé.

Anjeunna mangrupikeun budak awéwé anu damel tapi rada sumanget sareng meriah anu parantos sapuk pikeun nyayogikeun sakedik dintenna anu parantos sibuk pikeun ngawalon patarosan urang. Tujuan kami: pikeun ningali deui perjalanan anu pikaheraneun sareng ngartos kumaha, dina sababaraha taun, anjeunna tiasa nyiptakeun tempat khusus dina Bureau Veritas, salah sahiji firma Inok Perancis anu paling bergengsi. Walerna: « Pagawean, metode sareng anu paling penting, kayakinan yén dina kahirupan, sadayana tiasa diajar salami anjeun nyandak masalah ". Pastina, tapi ti ditu dugi ka tanggung jawab jasa 300 jalma dina jangka waktu lima taun, dilatih kalebet ... aya celah! Atanapi luncat chip leutik, numutkeun ka Stéphanie, anu ngiringan jabatanana ayeuna di akhir 4 bulan magang, salaku bagian tina latihan IFOCOP na. Anjeunna ngawartosan.

Kakuatan, metode sareng

maca  Latihan profesional salaku pakakas pikeun ningkatkeun kualitas hirup