Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti tanggal 15 Juni 2021

Nalika hak CPF pagawé tina séktor milik Ocapiat henteu cekap, dimungkinkeun pikeun nyungkeun dana tambahan ti OCAPIAT supados tiasa ngabiayaan sésana tina proyek pelatihan.

Dina sababaraha kasus, sareng ieu mangrupikeun hal énggal anu dilaksanakeun ti tanggal 15 Juni 2021, a Kontribusi ko-konstruksi dipasihkeun ku OCAPIAT (dina kaayaan anu tangtus).

Saha anu prihatin sareng latihan anu mana? Sadaya perusahaan anu kirang ti 50 padamel, Naon waé séktorna, aranjeunna kedah janten anggota OCAPIAT, bakal tiasa nguntungkeun tina waragad dugi ka: 100% sésana anu kedah dibayar Kanggo sertifikasi anu cocog pikeun CPF (judul, diploma, sertifikasi kualifikasi profesional, CléA, jst.). Ngan ukur perusahaan anu ngagaduhan langkung ti 50 padamel di sektor pangan (sareng ngaluarkeun perusahaan di sektor pengiriman barang sareng sayuran sareng ékspor sareng perusahaan dina jaringan pusat perekonomian padesaan), bakal dibiayaan ku OCAPIAT dugi ka: € 1 kanggo sertipikat kualifikasi profesional 800 € 1 kanggo gelar profesional atanapi diploma € 600 pikeun sertifikasi CléA sareng CléA Numérique

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Analisis ukuran partikel ku Excel