Nyitak Friendly, PDF & Email

Tanggal 25 Désémber moal janten dinten perayaan kanggo sadayana. Tanpa tumut kana akun hotél, jasa katering atanapi darurat atanapi jasa médis, 9% awéwé damel sareng 2% lalaki damel di Perancis bakal kapaksa dianggo dina dinten ti poe natal, numutkeun survey * anu dilakukeun ku situs Qapa. Diantara anu jajak pendapat, 55% awéwé Perancis sareng 36% urang Perancis ogé bakal siap damel 25 décembre, utamina kusabab alesan uang.

Tapi naha dunungan tiasa maksa pagawéna damel dina natal sareng taun énggal?

Le Kode Buruh mengakui 11 libur statutory, kalebet Désémber 25 sareng 1 Januari (tulisan L3133-1). Tapi kacuali tina 1 Méi, aranjeunna henteu kedah henteu jalan. Ngan Alsace sareng Moselle gaduh rézim anu luar biasa, numutkeun kana liburan umum, kecuali upami ditetepkeun, henteu damel (tulisan L3134-13 tina Kodeu Buruh).

Pariksa perjanjian koléktif

Di tempat séjén, dunungan tiasa sacara hukum nanyakeun padamelna pikeun sumping damel di 25 Désémber sareng 1 Januari upami anjeunna sasuai sareng ketentuan kontrak. Jaga-jaga…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Drophipping sareng Shopify: Latihan lengkep Anjeun!