Nyitak Friendly, PDF & Email

Kuring nganggo post-its, jurnal peluru, buku harian kertas, online… Tapi pikeun ngatur kalénder redaksi blog, kuring henteu mendakan anu langkung saé tibatan Trello! Alat ieu parantos aya sareng kuring sababaraha taun ayeuna, waktuna pikeun nyaritakeun ngeunaan éta!

Ieu anu anjeun bakal mendakan dina latihan ieu:

  • Naha ngatur pikeun blog anjeun?
  • Naha nganggo Trello?
  • Kumaha cara nganggo Trello?
  • Urang buka latihan! (+ méja gratis kanggo nyalin sareng némpelkeun)
  • Tautan anu manpaat pikeun langkung maju ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ti karyawan dugi ka manajer bisnis: mendakan perjalanan Thierry anu pikasieuneun