Nyitak Friendly, PDF & Email

La bonus kakuatan pameseran anu luar biasa, saur Premi "Macron", diumumkeun dina bulan Désémber 2018 pikeun nengtremkeun amarah jaket konéng, parantos diperbaharui pikeun taun 2020.

Kaayaan pamayaran na parantos santai kusabab kaséhatan, krisis ékonomi sareng sosial. Ieu anu anjeun kedah terang.

Naha anjeun cocog pikeun bonus?

Leres, salami anjeun kakait sareng perusahaan atanapi umum ngawangun sifat industri sareng komersial (EPIC) atanapi sifat administrasi (EPA) ku kontrak padamelan dina tanggal pamayaranana, anjeun tiasa nampi, sareng ieu, naha anjeun dina CDI, CDD, full-time atanapi paruh waktu, samentawis, anu ngagaduhan kontrak magang atanapi kontrak profesionalisasi, jst.

Nanging, dunungan tiasa nyayogikeun bonus pikeun pagawé anu imbuhan na handapeun siling tangtu.

Naha dunungan anjeun diperyogikeun kanggo mayar ka anjeun?

Henteu, pamayaranana sukarela. Kaputusan pikeun mayar éta tiasa mangrupikeun perjanjian perusahaan atanapi kaputusan sapihak ku dunungan.

Teu kawas

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mayar cuti: waragad pamaréntah anyar pikeun séktor anu kapangaruhan pisan ku krisis kaséhatan