Ky është i vetmi kurs i gjuhës frënge që do t'ju lejojë të rrisni produktivitetin tuaj shpejt dhe me lehtësi.

Në këtë kurs, do të mësoni 26 mënyra për të rritur produktivitetin tuaj.

Shumë prej jush ndoshta mendojnë se nuk kanë kohë, dhe ndoshta keni menduar të njëjtën gjë kur keni ardhur në këtë faqe. Por problemi nuk është se nuk keni kohë, është se nuk po e përdorni siç duhet. Kjo çon në një rënie të produktivitetit.

Ky kurs përmban 26 këshilla për t'ju ndihmuar të përdorni kohën tuaj në mënyrë më efektive në punë dhe në shtëpi.

Ai gjithashtu tregon se si të krijoni një lloj mantra dhe jep këshilla se si të përdorni lista të ndryshme në varësi të situatës. Megjithatë, ka edhe këshilla të përgjithshme që mund të përdoren pavarësisht se ku jeni dhe me kë jeni. Në këtë mënyrë, ju mund ta trajtoni situatën sipas dëshirës tuaj.

Sido që ta quani, produktiviteti është një art. Tani le të shohim se si mund të jeni më produktiv duke krijuar dhe përdorur filtra në biseda dhe projekte.

Zgjodha këtë format jashtëzakonisht të tkurrur sepse një orë mësimi tetë orë nuk do t'ju përshtatet. Çdo video është disa minuta e gjatë, e lehtë për t'u parë dhe e krijuar për të rritur produktivitetin tuaj. Rritja e produktivitetit varet sigurisht nga ju. Qëndroni të motivuar dhe më besoni mua dhe ekipit tim për të dëgjuar kur keni nevojë për ndihmë.

LEXO  Zotëroni reputacionin tuaj dixhital

Vazhdoni Edukimin Falas në Udemy→