Print Friendly, PDF & Email

Detajet e kursit

Jeni duke kërkuar për një punë apo një praktikë? Nuk dini nga të filloni, si të vazhdoni dhe çfarë të mendoni për reagimet e rekrutuesve? Në këtë kurs, Christel de Foucault, autore mbi teknikat e kërkimit të punës dhe markën e punëdhënësit, ju jep dhjetë këshilla për të gjetur punën e ëndrrave tuaja. Do të kuptoni se është thelbësore t'i bëni vetes pyetjet e duhura për të përcaktuar fushat tuaja të kërkimit. Do të shihni gjithashtu se si të pozicionoheni dhe të dalloheni…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Dhurata dhe kupona për punonjësit: tavani i përjashtimit në vitin 2020 u dyfishua