Në këtë trajnim falas Zbuloj 5 teknika i fuqishëm dhe pak i njohur për të fituar Abonentë në YouTube (pa referencë dhe pa bërë gumëzhitje).

Çfarë do të shohim në këtë trajnim:

  • La teknika e ndërhyrjes (të cilin e kam përdorur deri në kohën time 1000 pajtimtarë të parë).
  • Si një menaxher i komunitetit më dha një ide për të fituar 40 pajtimtarë në një ditë...
  • Strategjia e “djalë popullor në shkollën e mesme”(Edhe sikur si unë, ti nuk ishe nje...)
  • Le teknika e infiltrimit (ose si vjedh audiencën e konkurrentëve të saj).
  • Koment shfletoni lajmet & Përdorni polemika për të rrit trafikun...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bazat e Google Docs