Folësja dhe strategu i biznesit Meridith Elliott Powell është gjithashtu një autor i vlerësuar me çmime. Ajo ofron këtë kurs për të ndihmuar liderët dhe drejtuesit e biznesit të zotërojnë ndërlikimet e njohurive të biznesit dhe të zbatojnë shpejt strategji konkrete. Midis këshillave, trukeve dhe lojërave praktike të roleve, do të shihni se si aftësitë ndërpersonale, së bashku me njohuritë, ndikojnë te klientët, punonjësit dhe rezultatet e kompanisë. Ju do të diskutoni teknikat për tërheqjen e më shumë klientëve, ruajtjen e talenteve të larta dhe tejkalimin e pengesave të një ekonomie moderne.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Promovimi i sportit në vendin e punës: përjashtimi nga kontributet shoqërore të kodifikuar nga ligji i financimit të Sigurimeve Shoqërore 2021