Ky trajnim do t'ju japë të gjitha çelësat për të kuptuar se si funksionojnë investimet në pasuri të paluajtshme.

fund në fund,

pa i lënë asgjë rastësisë ose fatit, edhe nëse jeni një fillestar i plotë.

Sepse në këtë trajnim do të gjeni Si:

- Gjeni lehtësisht marrëveshjen e duhur që plotëson kriteret tuaja duke përdorur një softuer të thjeshtë që unë e krijova vetë dhe që ju ofroj këtu për ta shkarkuar

- Teknika Sanduiç për të ditur të negociojmë mirë dhe gjithmonë të blejmë nën treg

- Si të konfiguroni dhe paraqisni skedarin tuaj të kredisë dhe të merrni PO nga bankieri, si dhe këto falënderime për profesionalizmin tuaj

- Vendosni strategjitë "High Yield" për të marrë me qira të shtrenjta dhe për të rritur përfitimin tuaj

- Si të gjeni lehtësisht qiramarrësin e duhur që rregullisht do të paguajë qiratë pa fatura të papaguara ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kush duhet të paguajë për maskat e detyrueshme në biznes?