Në këtë kurs, ju do të mësoni hap pas hapi se si të ndërtoni një gyp të shitjeve.

Ky kurs është në formatin video, ku unë shpjegoj kliko pas klikimit se si të vendosni tunelin tuaj dhe si të konfiguroni systemeio.

Ju do të mësoni se si:

  • regjistrohuni në platformën systemio dhe përfitoni 30 ditë falas
  • Konfiguroni platformio të sistemit
  • Krijoni faqe kapëse
  • Krijoni faqe shitjeje
  • Krijoni urdhra blerjeje
  • Krijoni faqe faleminderit
  • Krijoni faqe të shitjeve dhe uljeve
  • Krijoni fushata me email
  • Organizoni trajnimin tuaj në systemio

etj ..

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Jeff Weiner - Menaxhim i dhembshur