Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Nëse keni një përvojë të gjatë pune, mund ta keni marrë fletën e pagave në forma të ndryshme. Më parë, nuk kishte një format të detyrueshëm dhe çdo sistem pagese kishte formatin e tij.

Nëse keni marrë rrogën tuaj të parë kohët e fundit, mund të jeni zhgënjyer.

Jeni fokusuar në pjesën më të rëndësishme. Kjo do të thotë shuma që do të kreditohet në llogarinë tuaj bankare në fund të muajit.

Por nga vjen kjo shumë, si llogaritet dhe si mund të siguroheni që është e saktë? Dhe mbi të gjitha, çfarë do të thotë informacioni tjetër që përmban fletëpagesa?

Ky kurs është një hyrje bazë për ata që duan të fillojnë në menaxhimin e listës së pagave. Pra, ka kuptim që së pari të shikojmë fletën e pagave 'tradicionale' dhe të diskutojmë informacione të ndryshme që duhet ose mund të jenë pjesë e një fletëpagese dhe pse këto pjesë informacioni, nëse ka, duhet të jenë pjesë e një fletëpagese. Do të shohim gjithashtu se nga vjen informacioni dhe si ta gjejmë atë.

Më pas, në pjesën e dytë të trajnimit, do të fokusohemi tek fletëpagesa e thjeshtuar, e cila është bërë e detyrueshme për të gjithë nga 1 janari 2018. Kështu do të jeni në gjendje të lexoni realisht midis rreshtave dhe të kuptoni lehtësisht të gjithë elementët e një flete paguani pas këtij trajnimi.

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→

LEXO  Kimiometria, kapitulli 2/2: metoda të mbikëqyrura