Shumë shpesh, telefonatat për shitje kthehen në marrje në pyetje, të cilat mërziten ose e bëjnë të pakëndshëm perspektivën. Në këtë trajnim, Jeff Bloomfield, autor dhe trajner biznesi në kompanitë e Fortune 500, ju ofron një alternativë. Ai bazohet në parimin që shitjet e suksesshme fillojnë me pozicionimin e fokusuar në çështjet që kanë më shumë rëndësi për klientët tuaj. Jeff Bloomfield ju ndihmon të kuptoni më mirë problemet e biznesit të klientëve tuaj dhe ta përdorni atë njohuri për të drejtuar pyetjet e biznesit tuaj. Ai ju tregon se si të krijoni dhe bëni pyetje efektive, hetuese, të vërtetoni ndikimin e biznesit të zgjidhjes suaj dhe të gërmoni më thellë nëse është e nevojshme. Ai ju këshillon gjithashtu që të adoptoni një ton të përshtatshëm gjatë gjithë bisedës, për një ndërveprim tregtar më produktiv dhe krijimin e një marrëdhënieje të qëndrueshme me klientin.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Transferimi i kontratave të punës: rregulloret e brendshme nuk janë detyruese për punëdhënësin e ri