Si të rrisni ndjeshëm shitjet tuaja, pa e ndërlikuar në mënyrë të panevojshme procesin dhe pa shtuar shumë hapa? Në këtë trajnim, Philippe Massol, trajner në menaxhim, strategji dhe shitje, prezanton teknikën e shitjes SPIN Selling, ose SPIG. Ai shpjegon se si funksionon kjo metodë, e cila rrit shitjet me 17% mesatarisht. Ju jeni një shitës, me përvojë ose fillestar, do të mësoni se si ta vini në praktikë SPIG, veçanërisht gjatë një shitjeje ballë për ballë. Do të zbuloni një seri prej katër pyetjesh të bëra në një mënyrë shumë specifike: situatë, problem, përfshirje dhe përfitim. Më pas, do të mbështeteni në reflekset reptiliane të perspektivave tuaja dhe do të zbuloni se si katër pyetjet mund të ndryshojnë qëndrimin e tyre ndaj propozimeve tuaja. Kështu, ju do të dini se si të strukturoni dhe përgatitni një takim shitjesh që do të rrisë shanset tuaja për të shitur produktet tuaja dhe do të reduktojë kundërshtimet.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Inteligjenca Artificiale ... me inteligjencë!