Të dish se si të drejtosh një bisedë të këndshme dhe konstruktive është një aftësi thelbësore. Në këtë kurs, Philippe Massol, konsulent në teknikat e shitjeve dhe të menduarit strategjik, ju ndihmon të vlerësoheni nga klientët kërkues dhe të zhvilloni qarkullimin…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Ushtrimi i të menduarit kritik: të dhëna të gabuara dhe arsyetim