Në vitin 2014 në Francë, 32% e vizitave në internet vinin nga një pajisje të lëvizshme dhe është një trend që forcohet çdo vit.

Rregullat e referenca natyrore midis njërës kërkimi në celular dhe një kërkim klasik nuk janë më të njëjtat. Në të vërtetë, Google, duke kërkuar të ofrojë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit, azhurnoi algoritmin e tij në 2015 për të vënë më shumë theks në faqet "Mobile miqësore ” në rezultatet e kërkimit. Prandaj është thelbësore qëmësoni se si të optimizoni uebfaqen tuaj për vizitorët tuaj celular (smartphone dhe tableta).

Në programin e këtij mësimi falas Optimizoni referencën tuaj në SEO / Mobile

Qëllimi i kësaj Tutorial falas për celular në SEO a je ti mësoni se si të optimizoni faqen tuaj në celular në 4 faza:

  • Pjesa 1: Dorëzoni në gjykimin e Google 
    Ne do të shohim së bashku rregullat e vendosura nga Google që do të merren parasysh Mobile Friendly dhe si të përshtatemi...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Master marketingu dixhital: bëhuni ekspert në mjetet dhe strategjitë