ju jeni e re në marketing në internet ? Kompania juaj është në aktivitet të plotë transformimi dixhital dhe ju duhet të bashkoheni me zhargon të ri? Metoda të reja? Ose thjesht dëshironi përvetësoni bazat e marketingut në internet ? Pastaj ky trajnim me video, i dedikuar për një audiencë fillestare është bërë për ju.

Mësoni gjuhën dhe krijoni strategjinë tuaj të marketingut në internet

Në këtë formacion, Unë do të ndaj me ju mënyrën në të cilën a strategjia e marketingut në internet për një kompani që dëshiron të shesë produkte fizike, dixhitale apo edhe shërbime. Ne do të shohim diagramin e një strategjie marketingu që funksionon pastaj të gjitha armët në dispozicion për të aktivizuar ato pak leva për të funksionuar këtë strategji.

Trajnimi është i ndarë në disa pjesë. Ne do të fillojmë nga bazuar

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Nga menaxheri në udhëheqës: të bëhet i shkathët dhe bashkëpunues