Detajet e kursit

Drejtuesit më të mirë të gjithë kanë një kureshtje natyrore dhe etje për dije. Të gjithë jemi kuriozë nga natyra, por pse disa njerëz duket se marrin të gjitha përgjigjet dhe marrin maksimumin nga jeta e tyre? Ta themi thjesht, kjo është për shkak se ata kanë një mendje kritike dhe dinë të bëjnë pyetjet e duhura. Gjeni se si të përdorni pyetje për të përparuar ekipin tuaj, rolin tuaj udhëheqës dhe karrierën tuaj. Në këtë trajnim, Joshua Miller ju përshkon përfitimet e kuriozitetit dhe mënyrën e përfitimit të pyetjeve. Zbuloni rolin e rrjeteve sociale në pyetje, situata në të cilat pyetjet nuk gjenerojnë përgjigje të dobishme ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Rikualifikimi profesional si një mjet për të përmirësuar cilësinë e jetës