Detajet e kursit

Pak stres mund të jetë motivues, por shumë stres mund të jenë të dëmshëm për shëndetin tuaj dhe marrëdhëniet tuaja. Për fat të mirë, ju mund të zvogëloni nivelin e stresit në jetën tuaj duke pasur teknikat e duhura për t'u marrë me të. Todd Dewett ju këshillon se si të menaxhoni stresin tuaj.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  SauvTage: të mësuarit për të shpëtuar një jetë në të gjitha moshat