Pavarësisht nëse jeni student i shkollës së mesme ose universiteti, profesorë, studiues, punonjës i sektorit publik ose privat ose thjesht kurioz dhe i etur për të mësuar ose për të rimësuar, ky MOOC është për ju. Ky kurs do të trajtojë në një mënyrë të thjeshtë dhe të përballueshme nocionet themelore të klimës dhe ngrohjes së saj: Çfarë është klima? Cili është efekti serë? Si të matni klimën? Si ka dhe a do të ndryshojë? Cilat janë pasojat e ngrohjes globale? Dhe cilat janë zgjidhjet? Këtu janë disa pyetje që do të marrin përgjigje në këtë kurs falë ekipit tonë mësimdhënës, por edhe me ndihmën e folësve të specializuar në këto pyetje.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Campus Cyber: së bashku duke i shërbyer një kombi të madh dixhital