Print Friendly, PDF & Email

 

Mësoni rusisht mund t'ju ofrojnë mundësi emocionuese. Tregu rus, si dhe tregu kinez është i madh. Nëse bëni atë që duhet për të folur rusisht. Ekziston një shans i mirë që kjo të ketë një ndikim në karrierën tuaj. Alfabeti cirilik është i pakuptueshëm për shumicën e njerëzve. Nëse jeni, kur të krijohet mundësia. Ju jeni ai që pranoni klientë rusë. pak me ta kur viziton dyqanin Ose kush i kontakton me telefon me kërkesë të shefit të kuzhinës. isshtë e qartë se kjo do të sjellë një plus kur bëhet fjalë për rritje. Sidomos pasi përpjekja e kërkuar është shumë më pak e rëndësishme nga sa imagjinohet.

Burime për të mësuar rusisht falas

Masterruse

Vetëm kjo faqe duhet të jetë e mjaftueshme për ju. Dokush i interesuar të mësojë gjuhën ruse. Gjeni gjithçka që ju nevojitet në Masterussian. Fillestar i vërtetë ose i rremë, duke kërkuar materiale falas dhe cilësore për vetë-studimin tuaj.Ju do të shihni gjithçka që ju nevojitet atje. Fjalori i fjalorit, gramatikës, konjugimit dhe madje edhe fjalori piktural. Pa harruar shumë informacione mbi kulturën dhe artin rus të jetesës.

Ruse të përditshme

Një sit që ofron mësime ruse për 10 vjet tani. Ju presin jo më pak se 300 mësime në të gjitha fushat. Të gjitha përmbajtjet ndahen sipas niveleve. Fillestar i vërtetë, fillestar, i ndërmjetëm dhe i përparuar. Ofrohen teste gramatikore dhe fjalori. Një mënyrë e mirë për të ditur se ku jeni saktësisht. Ju gjithashtu keni mundësinë të praktikoni me diktime audio. Pastaj sigurisht për të mësuar shumë fraza standarde. Përmbajtje e pasur dhe e larmishme që do t'ju lejojë të mësoni shpejt rusisht.

LEXO  Udhëzuesi më i mirë i resurseve për të mësuar gjuhën spanjolle

Rusky.info

Nëse planifikoni të punoni dhe të vendoseni në Rusi. Russkyinfo do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja praktike. Ky është pak informacion i njohur. Por shumica e punëtorëve emigrantë në zonën evropiane. Janë folës rusë. Qëllimi i hartuesve të faqes. Promovoni mësimin e kësaj gjuhe. Ata ofrojnë përmbajtje të bollshme dhe të larmishëm, pothuajse shteruese. Një grup kursesh për fillestarët deri në një kurs specifik në biznesin rus. Shumë mjete multimediale të ofruara janë me cilësi shumë të mirë. Dhjetë partnerë u përhapën në tre vende. Punoni bashkërisht për realizimin e përmbajtjes së kësaj faqe. Një projekt i financuar dhe mbështetur nga Bashkimi Evropian. Përfitoni, është falas.

Rusisht e lehtë

Një faqe për të favorizuar nëse jeni fillestar dhe keni pak kohë. Bazat e rusishtes mësohen atje. Pjesërisht falë mësimeve të shkurtra të shoqëruara me regjistrim audio. Ofrohen edhe ushtrime të lehta. Klasifikimi i kursit varion nga A1-A2 fillestar te B1-B2 i ndërmjetëm. Ju do të mësoni alfabetin rus dhe do të vazhdoni hap pas hapi. Deri në fjalorin rus që përdoret në bankë. Ose tema të tjera si futbolli, miqësia dhe familja. Ofrohen gjithashtu dy mjete shumë praktike falas. Një tastierë cirilike dhe një shqiptim fjalësh.

Uebfaqja e Serge

Një sit që do t'ju kursejë kohë mbresëlënëse. Nëse jeni të etur për mësimin e gjuhëve. Metodat tradicionale të të mësuarit. Në këtë sit, projektuesi që ka një CV të konsiderueshme për mësimin e rusishtes. Mblodhi të gjitha burimet e nevojshme për të mësuar serioz dhe të thelluar. Mësimet pasojnë një përparim akademik. Prandaj, kurset duhet të studiohen në rregull. Në rrezik që të mos kuptoni gjithçka dhe të humbni. Në një nivel të caktuar të zotërimit të gjuhës, ju mund të praktikoni në tekste të propozuara nga mësuesit e vërtetuar në rusisht.

LEXO  Burimet kryesore për të mësuar gjuhën angleze

Rus me një Rus

Kanal YouTube me 66 pajtimtarë. Bazat e rusishtes paraqiten në 000 video me cilësi të shkëlqyera. Në masën 25 minuta në ditë. Ju keni mundësinë të asimiloni shpejt elementët thelbësorë të rusishtes. Mësuesja është vetë ruse. Një detaj i rëndësishëm për pyetjet e shqiptimeve dhe theksimeve. Për pjesën tjetër ka të bëjë me të mësuarit për të numëruar, për të prezantuar veten. Me pak fjalë, një seri e mirë e videove të shkurtra lehtësisht të absorbueshme. Pika fillestare për tu njohur me gjuhën ruse.

Seriale dhe filma me titra francez

https://www.youtube.com/watch?v=Ro_Erhb6Ia8 : I papërshtatshëm. (2011)

https://www.youtube.com/channel/UCgg0RQHAhwkrfpLr9X2Numg/playlists : Kuzhina, sezoni 1 dhe 2 i kompletuar. Sezoni 3 në vazhdim.

https://www.youtube.com/watch?v=DjHTWMP_T1U&list=PLOWC5Y01WtC-piPVdL5bNyhst2KeGn7FR&index=10 : Rrugës për në Berlin (2015)

Mund të gjesh seri të tjera të fundit në YouTube. Por për titrat do të duhet të vendosni për versionin automatik. Ende është një mënyrë e mirë për të zhytur veten në kulturën ruse.

Metoda ime e preferuar për të mësuar rusisht

Personalisht për të mësuar bazat e ndonjë gjuhe. Unë gjithmonë përdor të njëjtën metodë. Unë jam duke marrë një video me fjalorin bazë. Atëherë nuk i bëj vetes pyetje. E dëgjoj sa herë të jetë e nevojshme. Pasi të jem në gjendje ta bëj veten të kuptuar. Unë jam i interesuar për pjesën tjetër. Kam humbur shumë kohë në të kaluarën me gramatikë dhe konjugim. Në botën e punës. Kontakti juaj do t'ju falë për këtë lloj gabimi. Nga momenti, natyrisht, kur ka të ngjarë ta bësh veten të kuptuar. Kur them se ai do t'ju falë për gabimet tuaja. Ende duhet të jesh i kthjellët. Nëse supozohet të jeni dygjuhësh, nuk do ta bëni. Ju mund të pëlqeni videon në fund të artikullit. Nëse dëshironi rezultate shpejt. Jam i sigurt se do të jetë shumë i dobishëm për ju.

LEXO  Udhëzuesi më i mirë i burimeve për të mësuar gjermanisht