Maskë e detyrueshme dhe inkurajim për të punuar në telekomandë për punonjësit që munden: ja çfarë duhet mbajtur mend nga versioni i ri i protokollit kombëtar për shëndetin dhe sigurinë e punonjësve në kompani përballë epidemisë Covid-19, publikimi i të cilit është planifikuar për të hënën, 31 gusht në fund të ditës.

Maskë e detyrueshme, përveç nëse ...

Në teori, maska ​​do të jetë e detyrueshme, nga 1 shtatori, në hapësira të mbyllura dhe të përbashkëta profesionale. Por në praktikë, përshtatjet në varësi të qarkullimit të virusit në departamente do të jenë të mundshme.

Në departamentet në zonën e gjelbër, me qarkullim të ulët të virusit, do të mund të shmanget detyrimi për mbajtjen e maskës nëse ka ajrim ose ajrosje të mjaftueshme, ekranet mbrojtëse të instaluara ndërmjet stacioneve të punës, sigurimin e vizoreve dhe nëse kompania ka zbatuar një politikë parandalimi me veçanërisht caktimi i një referenti për Covid dhe një procedurë për menaxhimin e shpejtë të rasteve të personave simptomatikë.

Në zonën portokalli, me qarkullim të moderuar të virusit, shtohen dy kushte shtesë për të deroguar

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Regjistruesi makro në Excel