Print Friendly, PDF & Email

Mësoni të modeloni objekte në 2D me Inkscape në mënyrë që t'i fabrikoni ato me makina CNC.

Për të bërë një objekt me një prerës lazer ose makinë CNC, fillimisht duhet të modelohet. Është në softuer Inkscape, një mjet me burim të hapur, që do të hidhni hapat e parë në modelimin 2D.

Ju do të shoqëroheni nga një ekipi ndërdisiplinor projektues, krijues nga universitare (Cité des sciences et de l'industrie dhe Palais de la Découverte), inxhinierë nga IMT Atlantique dhe zhvillues nga komuniteti Inkscape.

Do të zbuloni njohuritë zejtarë të cilët integrojnë dixhitalin në proceset e tyre të krijimit dhe prodhimit. Ju do të keni një vizion global të procesit të prodhimit të një objekti nga modelimi 2D në kompjuterin e projektuesit, deri te përdorimi i modelit nga një mjeshtër ose një industrialist.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Të mësuarit në distancë: nxënësit e formulës kompakte fituan