Zbuloni indet themelore të trupit të njeriut duke eksploruar vetë rrëshqitjet histologjike nën një mikroskop, i tillë është programi i këtij MOOC!

Cilat janë familjet kryesore të qelizave që përbëjnë trupin tonë? Si organizohen për të formuar inde me funksione specifike? Duke studiuar këto inde, ky kurs ofron një kuptim më të mirë se çfarë dhe si është ndërtuar trupi i njeriut për të funksionuar mirë.

Nëpërmjet videove shpjeguese dhe aktiviteteve ndërvepruese të tilla si trajtimi i një mikroskopi virtual, ju do të studioni organizimin dhe vetitë e epitelit, lidhësit, muskujve dhe indit nervor. Ky kurs do të shënohet gjithashtu nga koncepte anatomike dhe shembuj të patologjive që prekin indet.

Ky MOOC synon një audiencë të gjerë: studentë ose studentë të ardhshëm në fushën mjekësore, paramjekësore ose shkencore, mësues, studiues, profesionistë në fushën e shëndetësisë, vendimmarrës në fushën e arsimit ose shëndetësisë ose thjesht për kuriozët që dëshirojnë të kuptojnë nga ajo që është ndërtuar trupi i njeriut.

Në fund të këtij kursi, pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të njohin indet dhe qelizat e ndryshme të organizmit tonë, të kuptojnë organizimin e tyre dhe funksionet e tyre specifike dhe të perceptojnë pasojat e mundshme patologjike të ndryshimeve të tyre.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Krijoni pyetësorin tuaj të parë të marketingut