Një hapësirë ​​për këshilla dhe burime dokumentare, Cité des Métiers du Val de Marne bashkon profesionistë të udhëzimit, trajnimit dhe punësimit në një vend për t'i ofruar të gjithë auditorëve, pavarësisht nga mosha, statusi dhe niveli i kualifikimit, një nivel i parë informacioni dhe shërbimesh. Objektivi: të informojë dhe kontribuojë në ndërtimin për secilin kandidat të një projekti të dobishëm për zhvillimin e jetës së tij profesionale. Tre pyetje për Julien Pontes, Drejtor i Cité des métiers du Val de Marne

Konkretisht, çfarë veprimesh propozoni në partneritet me IFOCOP? Dhe për çfarë rezultatesh?

La Cité des Métiers është një grup i interesit publik (GIP) i cili ofron informacion të hapur, falas, anonim pa një takim. Njerëzit vijnë tek ne për të përfituar nga këshilla të dobishme dhe informacione praktike në përputhje me projektin e tyre profesional. Si të tillë, ne mirëpresim njerëzit në rikualifikim ose në kërkim të një trajnimi specifik që do t'i lejojë ata të gjejnë rrugën drejt punësimit ose të hyjnë në një profesion të ri. Falë rrjetit tonë të gjerë të partnerëve *, publikë dhe privatë, dhe me ndihmën e këshilltarëve tanë të kualifikuar, ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi të gjitha kërkesave dhe udhëzuesve

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  A kam të drejtë të kërkoj që punonjësit të vaksinohen kundër Covid-19?