Përshkrim

Unë fillova në Airbnb tani ka praktikisht 5 vjet. Kam krijuar një kompani menaxhimi dhe konsulence AIRBNB për pronarët që kërkojnë të zhvillojnë të ardhurat e tyre dhe të gjenerojnë më shumë fluks parash çdo muaj në projektin e tyre të investimeve në pasuri të paluajtshme.

Me ekspertizën time prej disa vitesh, gradualisht kam arritur të diferencohem nga konkurrenca dhe t'u sjell pronarëve që më besojnë çdo muaj gjithnjë e më shumë përfitim dhe fluks parash pozitiv dhe si t'i parandaloj që të mos kenë rezervime të mjaftueshme.

Pse ky kurs dhe ky trajnim dhe për kë është ai?

Keni dëgjuar për pushimet me qira dhe platformat Airbnb / Booking por nuk jeni të sigurt se çfarë të prisni, si funksionon, cilat janë avantazhet etj ...

Në këtë kurs, unë do t'ju shpjegoj saktësisht dhe saktësisht se si të shmangni përfundimin me të 0 rezervim, si të shmangni mbingarkesën nga ngarkesa e punës, si të filloni dhe bëni rezerva sa më shpejt të jetë e mundur, si të merrni me qira në mënyrë efikase në Airbnb, rekomandimet e mia për të shmangur gabimet e fillestarëve kur filloni, etj.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Hartoni marrëveshjen e aksionarëve tuaj