Si ta shkruani CV-në tuaj mirë në anglisht? Me fillimin e vitit shkollor dhe fillimin e një viti të ri, shumë studentë tashmë janë duke kërkuar praktikë jashtë vendit, ose punë të çuditshme për të fituar para gjatë një viti boshllëk ose një viti Erasmus.

Këtu janë jo më pak se katërmbëdhjetë këshilla që do t'ju ndihmojnë të shkruani CV-në më të mirë të mundshme në anglisht.. Së pari do të krahasojmë 6 ndryshimet kryesore që mund të jenë midis CV-ve Franceze dhe Angleze dhe do të përfundojmë me 8 këshilla të përgjithshme që vlejnë për të dy modelet.

Si të shkruani një CV të mirë në anglisht? 6 ndryshimet kryesore midis një CV-je Franceze dhe një CV-je Angleze 1. "Rrezumi" personal

Ky është ndryshimi kryesor midis një CV në frëngjisht dhe një CV në anglisht. : një përmbledhje e profilit tuaj të kandidatit, në një paragraf hyrës, në krye të CV-së tuaj.

Ky është seksioni më i rëndësishëm i CV-së tuaj në anglisht, sepse është gjëja e parë (dhe nganjëherë, e vetmja) që një rekrutues do të lexojë. Ju duhet të jeni në gjendje të dalloheni, të tregoni motivimin tuaj, të projektoheni në punë dhe ekip dhe të theksoni potencialin tuaj ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e Google Slides