Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha urang leres-leres nyarioskeun latihan deui atanapi "balik deui kana dasar", nyaéta ngalaksanakeun profési anu urang cinta, nalika urang nyarioskeun ngeunaan karir Emilie? Kami ngantep anjeun mendakan kasaksianna pikeun nangtoskeun.

Anjeunna anom pisan Émilie, nembé 27 taun, sareng kenangan paguron luhur masih émut dina mémori anjeunna ti saprak lisénsi (BAC + 3) dina Élmu Informasi sareng Komunikasi nembe aya 5 taun ka pengker. Sareng ayeuna, ayeuna anjeunna parantos mutuskeun badé sakola deui ngalatih dina profesi manajer Komunitas ngalangkungan latihan IFOCOP anu intensif, nyaéta 4 bulan latihan sareng 4 bulan panerapan praktis di perusahaan. Naha, kumaha, sareng pikeun tujuan naon? Anjeunna ngajelaskeun.

Peryogi ngajajah, janten aktip

Upami anjeunna tetep nginget-nginget pisan ngeunaan Universitas, Émilie henteu hilap kana kakurangan utama latihan "teuing teuing téoritis" pikeun selera na ... Kurangna magang sareng pangalaman dina bisnis anu hanjakalna moal ngijinkeun ngembang CV na pikeun teras. canvass, sakali lulus, rekrutmen di lapangan anjeunna parantos dipilih kusabab anjeunna "Asa dilakukeun pikeun éta" : Komunikasi.

Kalayan gelar diploma na, anjeunna lumpat kana témbok.

maca  Pencét kit - Peluncuran Kontrak Akad Nikah Pemuda