Nyitak Friendly, PDF & Email

Tuturkeun Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun jeung Yuta anu bakal marengan anjeun dina hiji pangalaman pikeun manggihan basa jeung budaya Perancis! Aya 18 runtuyan dina kursus ieu. Pikeun unggal sekuen, cacah 4 jam diajar mandiri dina téma anu béda: kahirupan sapopoé, budaya Perancis, kahirupan sipil atanapi prosedur administrasi.

Kalayan kursus ieu anjeun bakal latihan :
• éta'ngadangukeun ngaliwatan video jeung dokumén audio;
• éta bacaan kalawan artikel jeung dokumén administrasi jeung kahirupan sapopoe;
• éta' tulisan téks kalawan subjék variatif jeung lucu;
• éta tata basa et le leksikon hatur nuhun kana video ngartos, sarta kagiatan interaktif pikeun ngalatih anjeun.
Anjeun tiasa nganapigasi kursus sacara bébas sareng milih pikeun ngerjakeun sekuen sareng kagiatan anu paling dipikaresep ku anjeun.
Diajar gampang jeung éfisién dina handphone anjeun, tablet atawa komputer.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pentingna Tim