Nyitak Friendly, PDF & Email

Turutan Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun jeung Yuta anu bakal marengan anjeun dina kapanggihna basa jeung budaya Perancis! Aya 22 sekuen dina kursus ieu. Pikeun unggal sekuen, cacah 4 jam diajar mandiri dina téma anu béda: kahirupan sapopoe, budaya Perancis, kahirupan sipil sareng prosedur administrasi.

Kalayan kursus ieu anjeun bakal latihan :
• éta'ngadangukeun ngaliwatan video jeung dokumén audio;
• éta bacaan kalawan artikel jeung dokumén administrasi jeung kahirupan sapopoe;
• éta' tulisan téks kalawan subjék variatif jeung lucu;
• éta tata basa et le leksikon hatur nuhun kana video ngartos, sarta kagiatan interaktif pikeun ngalatih anjeun.
Anjeun tiasa nganapigasi kursus sacara bébas sareng milih pikeun ngerjakeun sekuen sareng kagiatan anu paling dipikaresep ku anjeun.
Diajar gampang jeung éfisién dina handphone anjeun, tablet atawa komputer.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Jieun peta dinamis sareng Excel kirang ti 1 jam!