Nyitak Friendly, PDF & Email

Diajar nyarios basa anu lancar, sanés sapertos diajar naék sapédah: tiasa dipohokeun. Janten, kumaha ngajaga tingkat anjeun dina basa Inggris nalika anjeun henteu sering kasempetan pikeun latihan bahasa Shakespeare ? Naha anjeun cicing nyalira di pulau gurun atanapi di kota ageung, kami parantos ngempelkeun daptar cara saderhana pikeun tetep nepi ka tingkat anu saé dina basa Inggris ... tanpa seueur usaha.

Sadaya tip ieu nganggap yén anjeun parantos tiasa nyarios basa Inggris kalayan lancar dina sababaraha waktos dina kahirupan anjeun. Maksadna, cekap raoseun pikeun ngartos panyatur basa Inggris sareng ngaréspon anjeunna bari henteu milarian kecap anjeun salami diskusi, naha éta kahirupan sapopoé atanapi poko anu cukup rumit. Upami anjeun tiasa nyerat biografi anjeun dina basa Inggris, anjeun tiasa nyarios basa Inggris kalayan lancar. Komo upami anjeun henteu tiasa neraskeun resep ratatouille sabab anjeun henteu terang nami Inggris tina sadaya bahan (térong, zucchini, tomat, bawang bodas, lada héjo, lada beureum, lada pondok, uyah, 'buket garni').

Ieu daptar ampir lengkep tina sadaya kamungkinan pikeun ngajaga tingkat basa Inggris anjeun, bahkan pikeun ngeuyeuban kosakata anjeun upami

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kanaékan dina sangu kagiatan parsial sareng sumpah sértip: séktor kagiatan anyar anu bersangkutan