Nyitak Friendly, PDF & Email

Sugan anjeun bakal pas gabung hiji tim anyar jeung anjeun menta sarébu patarosan.
Anjeun boga kukupu burih kuring jadi dinten ti taun sakola anyar. Anjeun teu nyaho saha jeung eta nyababkeun stress, sésana assured éta rada normal.

Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun ngahontal integrasi anjeun dina tim anyar.

Jadi dinamis tur sumanget:

Ngawangun gambar positif, urang kudu némbongkeun minat jeung kabiasaan positif.
Lamun tim anyar anu terpadu, jadi Anjeun gaduh sangkan gambaran alus dina poé kahiji jeung ieu ogé dina minggu di handap.
Resep a kabiasaan rada hina bari sésana unobtrusive.
Témbongkeun yén anjeun ngamotivasi pikeun gabung tim anyar ieu.

Gancang manggihan tempat anjeun:

Awalna eta bisa hésé pikeun meunangkeun tempat dina tim anyar.
Ngarasa Luncat ka ngahontal kaluar ka batur, ménta aranjeunna ngaran maranéhanana, posisi, sabaraha lila aranjeunna dina bisnis.
Coba tetep sakabéh émbaran -na pikeun extent mungkin.
Anjeun tiasa ngarasakeun dahar beurang atawa kopi ngarecah ngarecah ngabahas na tukeran jeung kolega anyar Anjeun.
Éta cara anu pangsaéna pikeun milarian tempat sareng ngahijikeun kana tim énggal.

Ulah coba ngingetkeun kolega anyar anjeun:

Kadé ngajaga diri teu coba ngingetkeun teammates anyar Anjeun.
Pikeun rék néangan alus, nya meureun nu ngadopsi hiji kabiasaan rada nu nipu na éta alam.
Tapi teu merta dugi, sabab bakal masihan hiji gambar anu teu Hormat.
Ieu aya gunana pikeun daya tarik pikeun sakabéh harga lajeng cicing alam jéntré.

maca  Konstruktif kritik masalah, nampa eta.

Nomeran pamingpin Tim:

Dina grup aya salawasna kapribadian anu nangtung kaluar leuwih ti batur.
Éta metot pikeun ngaidentipikasi nu pang populerna atawa jalma anu miboga pangaruh.
Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun empathize sareng maranehna sahingga mempermudah integrasi anjeun kana tim anyar.

Kasalahan henteu nyieun:

Tungtungna, éta penting mah nyieun kasalahan dina mangsa poé kahiji atawa minggu handap kadatangan anjeun dina tim, nyaéta:

  • ngasingkeun diri utamana dina mangsa kali umum (hidangan atanapi kopi ngarecah)
  • ngobrol teuing ngeunaan privasi Anjeun.

Nu pang pentingna nyaeta tetep dina pikiran dulur éta anyar di hiji wanci atawa nu sejen.
Tur upami ieu kadang tiasa pikasieuneun, nya éta ngan samentara.
Biasana, sababaraha poé anu cukup pikeun ngahijikeun ka tim anyar.