Misi palayanan palanggan nyaéta nyayogikeun palanggan pangalaman anu pangsaéna. Naha anjeun terang yén profésional tiasa mastikeun yén hubungan antara palanggan sareng perusahaan tetep kuat? Dina palatihan ieu, Myra Golden nampilkeun pendekatan saderhana anu diwangun ku opat léngkah anu tiasa dianggo dina seueur konteks sareng interaksi palanggan. Panggihan gaya komunikasi, pendekatan sareng metode anu anjeun tiasa nerapkeun…

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Naon hak istimewa sareng pangurangan pikeun kartu anggota Crédit Agricole?