Latihan premium OpenClassrooms lengkep gratis

Naha anjeun tanggel waler pikeun ngajagi sistem inpormasi dina organisasi anjeun sareng naha anjeun hoyong diajar kumaha pikeun nalungtik pelanggaran kaamanan pikeun ngajagaan éta? Teras kursus ieu kanggo anjeun.

Nami abdi Thomas Roccia, abdi investigator cybersecurity di McAfee sareng kuring parantos ngalaksanakeun seueur panyilidikan Forensik pikeun sababaraha perusahaan.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngalaksanakeun survey sistematis.

Anjeun bakal diajar:

  1. Kumpulkeun data pikeun survey anjeun.
  2. Laksanakeun scan nganggo, dump sareng salinan hard drive.
  3. Nyeken file jahat.

Tungtungna, kirimkeun laporan panalungtikan anjeun.

Naha anjeun siap ngawasaan sadaya kaahlian Forensik anu diperyogikeun pikeun ngajagi sistem anjeun? Lamun kitu, latihan alus!

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Panutupan sakola: solusi pikeun kolot anu kudu ngurus budakna