Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangsiun progresif ngidinan Anjeun pikeun neruskeun gawe paruh waktu tur mimitian narima bagian tina mancén Anjeun. Upami waktos damel anjeun tetep dina dinten anu tetep, anjeun ayeuna ngagaduhan hakna, sapertos karyawan anu durasina dilereskeun dina jam, upami anjeun umurna langkung ti 60 taun, sareng sahenteuna 150 suku nyumbang. Sistim ieu ogé dieusian pikeun pagawé anu waktu gawéna teu bisa dihartikeun, sarta pikeun timer padamelan.

maca  Dunungan kuring maksa kuring damel nalika pangangguran parsial kuring: naon anu kudu dilakukeun?