Ky forum i trajnimit audioviziv ka për qëllim ndërprerësit në industrinë e argëtimit, punëkërkuesit, studentët, studentët e shkollës së mesme dhe kolegj, që kërkojnë të trajnohen, në Vaucluse, në sektorin audioviziv dhe shkrime të reja, ose zbuloni profesione të ndryshme: teknika të imazhit dhe zërit, animacione, lojëra video, edukim imazhesh, profesione artistike, ...

Do të jetë i pranishëm:
- Instituti i Métiers de la Communication Audiovisuelle (IMCA) Provence, Shkolla e Imazheve të Reja, Formacioni Erudis, Actéon dhe Lycée Frédéric Mistral, në Avignon;
- Shkolla Kombëtare e Arteve Grafike Lojërat ESA, Carpentras;
- La Loge, në L'isle-sur-la-Sorgue;
- Komagjenia e d'Avril.

Në partneritet me Afdas dhe Cap Emploi.

3 Shkurt nga ora 10:00 deri në 12:00 pasdite në internet në Zoom.

K REGRKESA E REGJISTRIMIT 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Paqja dhe siguria në Afrikën Frankofone