Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A jeni një sipërmarrës që kërkon të përmirësojë modelin tuaj të biznesit (model biznesi) ? Dëshironi të kuptoni modelin e biznesit të kompanisë suaj apo konkurrentëve tuaj?

Atëherë ky kurs është për ju.

Një model biznesi është një model që përshkruan se si një organizatë krijon, prodhon dhe kap vlerën.

Modelet e biznesit mund të përkufizohen në mënyra të ndryshme. Këtu mund të eksploroni dhe përdorni Kanavasin e Modelit të Biznesit (BMC) të zhvilluar nga Alexander Osterwalder. Ky është ndoshta ekzemplari më i përdorur. Ai përbëhet nga nëntë module që përshkruajnë në detaje se si funksionon një biznes.

Ky mjet është shumë interesant sepse ju detyron të formuloni pyetje kyçe, të organizoni mendimet tuaja dhe të krijoni një dokument bazuar në to.

Gjatë gjithë kursit, ne do t'ju rekomandojmë që të shkarkoni modelin BMC në format PDF, PowerPoint ose ODP për ta përfunduar atë dhe kështu të përgatisni modelin tuaj të biznesit.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  A nuk është identifikuar ende kompania juaj nga shërbimet OCAPIAT?