Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Jeni një sipërmarrës apo një novator që e keni kthyer idenë tuaj në një projekt konkret? A keni mundur të testoni tregun, të krijoni një prototip dhe të mendoni për lançimin e një produkti? Atëherë jeni gati për të nisur projektin tuaj inovativ!

Në këtë kurs, unë do t'ju ndihmoj me shumë shembuj.

— Parashikimet financiare (modelet e shitjeve, kostot, pasqyrat financiare, përcaktimi i nevojave financiare, etj.).

— Përcaktoni një plan biznesi

— Paraqisni projektin tuaj në formën e një prezantimi për të bindur investitorët ose ekipin tuaj të ardhshëm.

— Kuptoni grackat dhe sfidat me të cilat përballen sipërmarrësit në këto kohë emocionuese, por të rrezikshme.

Hap pas hapi, bëhuni gati për të nisur projektin tuaj!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Presidenca franceze e Bashkimit Evropian: forcimi i bashkëpunimit evropian përballë një krize kibernetike