Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Mirë se vini në këtë kurs mbi elasticitetin.

A mendoni se elasticiteti është i natyrshëm vetëm tek njerëzit që kanë përjetuar trauma ose ngjarje veçanërisht të vështira? Përgjigje: absolutisht jo! Po, elasticiteti është për të gjithë.

Rezistenca është për të gjithë. Pavarësisht nëse jeni sipërmarrës, përkthyes i pavarur, punëkërkues, punonjës, fermer apo prind, elasticiteti është aftësia për t'u përballur me ndryshimin dhe për të qëndruar në lëvizje në një mjedis të jashtëm të komplikuar.

Sidomos në botën e sotme stresuese, është e rëndësishme të mendoni se si të përballeni më mirë me stresin dhe ndryshimet e vazhdueshme në mjedis.

Prandaj, ky kurs ofron mënyra konkrete për të rritur elasticitetin duke përdorur njohuritë shkencore dhe një sërë ushtrimesh.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Bazat e menaxhimit të projektit