Unë kam përdorur post-it, një ditar bullet, një ditar letre, online… Por për të menaxhuar një kalendar editorial të blogut, nuk kam gjetur asgjë më të mirë se Trello! Ky mjet ka qenë me mua për disa vite tani, është koha t'ju tregoj për të!

Ja se çfarë do të gjeni në këtë trajnim:

  • Pse të organizoni për blogun tuaj?
  • Pse të përdorim Trello?
  • Si të përdorim Trello?
  • Shkojmë në praktikë! (+ një tryezë falas për ta kopjuar dhe ngjitur)
  • Lidhje të dobishme për të shkuar më tej ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Python 3: nga bazat tek konceptet e avancuara të gjuhës