Në kohë krize, mjetet financiare janë të kufizuara dhe vështirësitë tregtare janë më të mëdha. Në një kontekst të tillë, si të mbrohen produktet dhe çmimet e saj? Kompanitë mund të investojnë më pak në R&D dhe marketing dhe të përpiqen të ulin kostot e tyre. Kjo strategji, e cila duket logjike, është e dënuar të dështojë në planin afatgjatë. Në këtë trajnim, Philippe Massol ju prezanton me një mjet për të analizuar mjedisin konkurrues, thelbësor për të kuptuar dhe analizuar konkurrencën reale nga këndvështrimi i blerësit. Do të studioni strategjitë kryesore për krijimin e vlerës përmes luftës së çmimeve, si dhe katër strategjitë e diferencimit. Do të kuptoni se krijimi i vlerës së paprekshme është mënyra më e mirë për t'i shtuar vlerë biznesit tuaj, pa pasur nevojë të përdorni mjete të konsiderueshme financiare. Do të shihni gjithashtu se fiksimi i çmimit është mënyra më e mirë për të fituar para. Pavarësisht nëse jeni menaxher produkti, shitës, menaxher R&D ose menaxher kompanie, ky trajnim mund të ndryshojë mënyrën se si e shihni krijimin e vlerës. Më pas do të mendoni për përshtatje të lira për të krijuar në ofertat tuaja dhe do të jeni më në gjendje të mbroni çmimet tuaja dhe të rrisni marzhet tuaja.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

LEXO  ANSSI hap një Observator të profesioneve të sigurisë kibernetike

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →