Ky kurs u drejtohet nxënësve të nivelit fillestar: nxënës, studentë dhe nëpunës civilë të cilët dëshirojnë të mësojnë nocionet bazë të përpunimit të tekstit, prandaj këtë mësim (Pjesa 1) do ta prezantojmë gradualisht në formën e 5 sesioneve:

Videoja e parë është për të shpjeguar formatimi i thjeshtë një tekst i futur për kilometër;

Videoja e dytë paraqet mënyrën në të cilën mundemi paragrafët e formatit një dokument;

Videoja e tretë tregon se si futni objekte (Imazhe, forma, kapak rënie) në dokument;

Videoja e katërt është vazhdim i videos së mëparshme, përkatësisht: futni objekte (tabela, Word Art);

Videoja e pestë jep disa operacionet në manipulimin e vargjeve në një…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Profesionet dixhitale për të shpikur botën e së nesërmes