Përmirësoni prezantimet e biznesit tuaj. Në këtë trajnim, Jeff Bloomfield, ekspert në shitje dhe marketing, ju mëson se si të paraqisni një propozim vlere në një mënyrë të përshtatshme dhe të gjallë. Zbuloni se si të krijoni një lidhje me bashkëbiseduesit tuaj në mënyrë që t'i bëni ata më pranues ndaj mesazhit tuaj dhe si të sillen me më shumë besim dhe profesionalizëm. Jeff Bloomfield përshkruan këtu elementët që ndikojnë në çdo prezantim: kontakti me sy, gjuha e trupit, intonacioni dhe pamja e përgjithshme.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Të jetosh në Francë - B1