Modeli i dorëheqjes për largim në trajnimin e një asistenti të listëpagesave dhe administratës

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Dëshiroj t'ju informoj për vendimin tim për të dhënë dorëheqjen nga pozicioni im si asistent i listës së pagave dhe administratës brenda kompanisë suaj, në mënyrë që të ndjek një trajnim afatgjatë në [fushën e trajnimit].

Kjo mundësi trajnimi përfaqëson për mua një hap të rëndësishëm për zhvillimin tim profesional dhe personal. Njoftimi im do të fillojë në [data e fillimit të njoftimit] dhe do të përfundojë në [datën e përfundimit të njoftimit].

Gjatë punës sime me kompaninë tuaj, pata mundësinë të mësoj shumë dhe të zhvilloj aftësi të vlefshme në menaxhimin e listës së pagave, monitorimin administrativ dhe mbështetjen e ekipit. Ju jam shumë mirënjohës për mundësitë që më janë dhënë dhe për besimin që më keni dhënë.

Unë jam plotësisht i përkushtuar për të siguruar një tranzicion të qetë dhe për të lehtësuar transferimin e përgjegjësive të mia te pasardhësi im gjatë periudhës së njoftimit. Mos hezitoni të më kontaktoni për çdo pyetje në lidhje me largimin tim.

Ju lutemi pranoni, Zonja/Zotëri [Emri i adresuesit], shprehjen e ndjenjave të mia më të ngrohta dhe më të respektueshme.

 

[Komuna], 28 Mars 2023

                                                    [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

Shkarko "Modeli-letër-dorëheqje-për-largim-në-trajnim-Assistant-payroll-and-administration.docx"

Modeli-letër-dorëheqje-për-largim-në-trajnim-Assistant-payroll-and-administration.docx – Shkarkuar 198 herë – 16,61 KB

 

Modeli i dorëheqjes për nisjen në një pozicion më të paguar të një asistenti të listës së pagave dhe administratës

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Me njëfarë emocioni ju informoj për vendimin tim për të dhënë dorëheqjen nga pozicioni im si asistent i listës së pagave dhe administratës në kompaninë tuaj. Kohët e fundit kam marrë një ofertë pune për një pozicion të ngjashëm në një kompani tjetër, me një pagë më tërheqëse.

Pas shqyrtimit të kujdesshëm, kam vendosur të pranoj këtë mundësi për të siguruar stabilitet më të mirë financiar për familjen time dhe veten time. Njoftimi im do të fillojë në [data e fillimit të njoftimit] dhe do të përfundojë në [data e mbarimit të njoftimit].

Dëshiroj t'ju shpreh mirënjohjen time të thellë për kohën e kaluar duke punuar së bashku dhe për të gjitha përvojat pasuruese që kam pasur në kompaninë tuaj. Unë kam zhvilluar aftësi solide në menaxhimin e listës së pagave, administrimin dhe marrëdhëniet me punonjësit, falë mbështetjes dhe besimit tuaj.

Unë jam në dispozicionin tuaj për të lehtësuar transferimin e përgjegjësive të mia dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me organizimin e largimit tim.

Ju lutemi pranoni, Zonja/Zotëri [Emri i adresuesit], shprehjen e mirënjohjes sime të sinqertë dhe respektit të thellë.

 

 [Komuna], 29 janar 2023

                                                    [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

 

Shkarko "Shembull-letër-dorëheqjeje-për-mundësi-karriere-me-pagim më të lartë-Payroll-and-administration-assistant.docx"

Shembull-letër-dorëheqjeje-për-mundësi-karriere-paguar më mirë-Payroll-and-administration-assistant.docx – Shkarkuar 215 herë – 16,67 KB

 

Modeli i Dorëheqjes së Asistentit të Pagave dhe Administratës për arsye mjekësore

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Me pikëllim të thellë ju informoj për vendimin tim për të dhënë dorëheqjen nga pozicioni im si asistent i listës së pagave dhe administratës në kompaninë tuaj për arsye shëndetësore.

Pas një konsulte mjekësore të kohëve të fundit, mjeku më këshilloi të merrja këtë vendim në mënyrë që t'i përkushtohesha plotësisht shërimit tim. Njoftimi im do të fillojë në [data e fillimit të njoftimit] dhe do të përfundojë në [data e mbarimit të njoftimit].

Dëshiroj t'ju shpreh mirënjohjen time të sinqertë për mundësitë dhe përvojat që kam pasur gjatë punës sime në kompaninë tuaj. Falë mbështetjes suaj dhe të kolegëve të mi, arrita të zhvilloj aftësi thelbësore në menaxhimin e listës së pagave, administrimit dhe marrëdhënieve njerëzore.

Ju lutemi pranoni, Zonja/Zotëri [Emri i adresuesit], shprehjen e falënderimit tim më të sinqertë dhe respektin tim të thellë.

 

  [Komuna], 29 janar 2023

       [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

Shkarko "Modeli-letër-dorëheqje-për-arsye-mjekësore-Payroll-and-administration-assistant.docx"

Modeli-letër-dorëheqje-për-arsye-mjekësore-Assistant-payroll-and-administration.docx – Shkarkuar 213 herë – 16,66 KB

 

Një letër e duhur dorëheqjeje tregon profesionalizmin tuaj

Kur e lini punën, mënyra se si e bëni atë dërgon një mesazh profesionalizmin tuaj. Shkrimi i një letre të duhur dhe të respektueshme të dorëheqjes është një hap thelbësor për të lënë punën tuaj me stil dhe për të treguar se jeni një profesionist serioz. Punëdhënësi juaj do të vlerësojë që keni marrë kohë për të shkruar një letër zyrtare të dorëheqjes, e cila tregon se ju e merrni seriozisht largimin tuaj dhe jeni të respektueshëm për punëdhënësin tuaj.

Një letër dorëheqjeje me respekt mban raporte të mira me punëdhënësin tuaj

Shkrimi i një letre dorëheqjeje respektues, ju mund të mbani një marrëdhënie të mirë me punëdhënësin tuaj, gjë që mund t'ju sjellë dobi në të ardhmen. Nëse po aplikoni për një pozicion të ri ose keni nevojë për referenca, ish-punëdhënësi juaj do të ketë më shumë gjasa t'ju ndihmojë nëse e keni lënë pozicionin tuaj në një mënyrë profesionale dhe të respektueshme. Gjithashtu, nëse duhet të ktheheni në punë për ish-punëdhënësin tuaj në të ardhmen, ka më shumë gjasa të ripunësoheni nëse e keni lënë punën tuaj siç duhet.

Një letër dorëheqjeje e shkruar mirë është thelbësore për të ardhmen tuaj profesionale

Një letër dorëheqjeje e shkruar mirë është thelbësore për të ardhmen tuaj profesionale, pasi mund të ndikojë në mënyrën se si punëdhënësit e ardhshëm e perceptojnë profesionalizmin tuaj. Nëse e lini punën tuaj pa paralajmëruar ose nëse dërgoni një letër dorëheqjeje të shkruar keq, kjo mund të ketë një ndikim negativ në reputacionin tuaj profesional. Nga ana tjetër, nëse gjeni kohë për të shkruar një letër zyrtare të dorëheqjes, i strukturuar mirë e shkruar mirë, mund të tregojë se jeni një profesionist serioz.