Print Friendly, PDF & Email

Përshkrim

Për kë ? Pse Si të filloni një biznes në marketingun filial?

Unë do t'ju shpjegoj se çfarë më tërhoqi në Filialin Marketing kur fillova veten time dhe do të përpiqem të shpjegoj me shpejtësi të gjitha aspektet e këtij Modeli Biznesi.

Do të shohim së bashku:

– Çfarë është Marketingu i Filialeve?

– Për kë është kjo?

- Si punon?

- Çfarë burimesh më duhen për të filluar?

- Si të fillojmë lehtë?

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Pune ne skuader