Përshkrim

Pavarësisht nëse jeni fillestar apo më i avancuar në tregti, unë ju jap këtu Sekretin e Resë Ichimoku për të performuar në bursë.

Emri im është Philippe, jam një tregtar profesionist, i apasionuar pas Bursës për më shumë se 15 vjet, Specialist në Range Tregtare dhe në sistemin Ichimoku Kinko Hyo. Do të isha aty për t'ju udhëhequr nga A në Z në këtë aktivitet emocionues.

Le të shohim se për çfarë bëhet fjalë tani.

Në këtë kurs do të mësoni:

-Bazat e Tregtisë: nga zbulimi total i praktikës deri te shpjegimi i shandanëve japonezë, boshllëqeve, teorisë Dow etj…

- Hapni një llogari demo dhe Konfiguroni Platformën tuaj

- Një Shpjegim i thjeshtë dhe funksional i menaxhimit të parave

– Më në fund një metodë e diapazonit tregtar ku ju jap sekretin e resë Ichimoku

Zgjidhni të filloni këtë aventurë emocionuese me një metodë të thjeshtë, fitimprurëse dhe të sigurt.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Cybermoi/s 2021: mbrojeni veten me fjalëkalime të sigurta