IFOCOP zbulon kursin e saj të ri të diplomës kompakte të përbërë nga tre muaj kurse 100% në internet si dhe dy muaj e gjysmë praktikë. Amanda Benzikri, Drejtor i Strategjisë dhe Menaxhimit të Burimeve Njerëzore në Déclic RH, shpjegon se si ky lloj trajnimi në distancë, por shumë i mbikëqyrur nga trajnerë ekspertë, përmbush pritjet aktuale të rekrutuesve.

IFOCOP: Duke përfituar nga një kurs kompakt dhe diplome i ofruar nga një organizatë siç është IFOCOP, a është kjo një pasuri në CV të një kandidati? Pse

Amanda Benzikri: indeedshtë me të vërtetë një pasuri. IFOCOP është një organizatë e njohur, e cila ka ofruar trajnime ballë për ballë për shumë vite tani, me folës dinamikë dhe kompetentë, të cilët do të jenë në gjendje të përshtaten në distancë dhe të stimulojnë pjesëmarrësit. Por trajnimi nuk është gjithçka, mjedisi si dhe "aftësitë e buta" të kandidatit janë gjithashtu mbizotëruese.

IFOCOP: A e bën ndryshimin plotësimi midis mësimdhënies teorike dhe praktike krahasuar me trajnimet e tjera më tradicionale, por edhe më teorike?

Amanda Benzikri: Absolutisht! Sot, aftësitë ndërpersonale, shkathtësia dhe aftësia për të kërkuar informacion janë po aq të rëndësishme sa vetë njohuritë akademike. Një kandidat i cili ka ndjekur një kurs të kombinuar të teorisë

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Si ta shkruani CV-në tuaj mirë në anglisht?