Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina prakarsa pamaréntah, PLFR ayeuna nyayogikeun pelepasan darurat tambahan € 30 juta pikeun ngabiayaan mékanisme darurat anu ditujukeun pikeun ngajaga padamelan dina pakumpulan.

Langkung ti anu sanésna, anu pangleutikna diantarana parantos lemah ku akibat tina epidemi Covid-19. Mékanisme dukungan anyar ieu utamina bakal sasaran pakumpulan alit anu teu acan tiasa kéngingkeun bantosan ti Dana Hukum Solidaritas Umum dina bentuk tradisionalna, ogé asosiasi anu bertindak dina bidang ékonomi.

Tujuan utama alat darurat ieu nyaéta nyayogikeun jaring pengaman, bari nyingkahan épék beurat. Sakitar 5.000 asosiasi kedah tiasa nguntungkeun tina bantuan nagara ieu.

Ti épisode munggaran tina kurungan usum semi kamari, pangaluaran Dana Hukum Solidaritas Umum anu dibiayaan ku Nagara dimungkinkeun pikeun palaku gaul anu ngerjakeun padamel. Tapi panginteun alat ieu ku asosiasi parantos kabuktosan terbatas.

Saéstuna, dugi ka 11 Oktober 2020, ngan ukur 15.100 asosiasi anu nguntungkeun tina Dana Solidaritas (jumlahna 67,4 juta euro), diantara 160.000 asosiasi dunungan, kalebet 120.000 asosiasi sareng kirang ti sapuluh pagawé ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mésér bitcoin munggaran anjeun dina Coinbase