Mësoni bazat e Facebook Ads dhe filloni të reklamoni në platformën më të madhe të reklamave në botë sot! Facebook ka mbi 2,3 miliardë përdorues dhe mund t'ju ndihmojë të shpërtheni biznesin tuaj! Falë këtij kursi, ju do të keni të gjitha bazat për të nisur reklamat tuaja…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Përgatitja për karrierën tuaj në analizën e të dhënave