Ky MOOC është i destinuar për studentët që përfundojnë studimet e tyre të mesme (retorik, terminal, etj.) dhe përgatitin hyrjen e tyre në një cikël të arsimit të lartë, në shkollë të mesme ose në universitet. Falë këtij mjeti do të mund të plotësoni çdo boshllëk, përpara se të filloni ciklin e ardhshëm të studimeve. Në veçanti, nëse jeni duke u përgatitur për një provim pranues për studimet në mjekësi dhe stomatologji, ose ndonjë test tjetër pranimi, do të jeni në gjendje të zbuloni burimet e nevojshme për t'ju ndihmuar të performoni në mekanikë. Ky MOOC mund të jetë gjithashtu i dobishëm nëse jeni regjistruar në vitin e parë të arsimit të lartë dhe keni vështirësi në studimin e kursit të fizikës. Falë përvojës sonë në mbikëqyrjen e studentëve në universitet dhe në aktivitetet përgatitore, vështirësitë e zakonshme të studentëve janë të njohura për ne. Ne e ndërtuam këtë MOOC në përputhje me rrethanat, veçanërisht duke përballur studentin me përfaqësimet dhe idetë e tij të paramenduara.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Distinktivi BA: njihni dhe bashkëpunoni me distinktivët e hapur